↓ 10%

Tyčová gilotína FOX42 V2

12.500,00 netto

Gilotína na tyče, drôty, ploché tyče, výstuže

Najnižšia cena za posledných 30 dní je 12500 PLN netto.

Katalógové číslo: FOX42V2 Kategória:

Popis

Špecifikácia:

– hmotnosť: 500 kg (robustná konštrukcia tela stroja)

– rozmery: 1100 x 500 x 900 mm (stroj je dodatočne vybavený dvoma držiakmi na prepravné háky)

  • takže môžete použiť žeriav alebo portál a prepravovať gilotínu jednoducho, bezpečne a rýchlo.

– motor: 3 kW s ochranou proti preťaženiu

  • v cene je zahrnutá ochrana motora proti preťaženiu, napr. v dôsledku výpadku fázy
  • vyhnete sa nákladným opravám a prestojom stroja

– počet rezov za minútu: 48

  • takže rezanie niekoľkých tyčí trvá sekundu. Výrazne rýchlejšie a lacnejšie ako použitie kotúčovej frézy
  • odolné nože s dlhou životnosťou (môžete opotrebovať 4 ostria nožov, kým ich vymeníte za novú sadu)

– max. priemer kruhových tyčí: Ø42 (do 235 MPa)

– max. priemer rebrovaných tyčí: Ø36 (do 500 MPa)

– max. výška plochej tyče:: 50 mm

– hrúbka plochej tyče: 50 mm 2-4 mm

– hlavný vypínač, ako aj tlačidlá štart a stop sú umiestnené na bezpečnú a pohodlnú obsluhu stroja spolu s potrebnými krytmi

  • stroj je vybavený všetkými potrebnými ochrannými prvkami a krytmi, vďaka čomu je práca bezpečná a v súlade s predpismi.

– stroj sa dodáva zmontovaný, pripravený na prevádzku a kompletný so spotrebným materiálom

  • Šetríte čas a peniaze

– ovládanie pomocou nožného spínača alebo páky na kryte

– zariadenie je vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú bezporuchovú prevádzku počas mnohých rokov (záruka 3 roky)

– poskytujeme záručný a pozáručný servis a náhradné diely.

Gilotína na drôt FOX42 V2 je zariadenie, ktoré by nemalo chýbať na mieste, ako je stavenisko, priemyselný závod na výrobu profesionálnej výstuže alebo stavebný veľkoobchod. Gilotína, ktorú ponúkame, je ideálna na rezanie drôtu a tyčí používaných na vystužovanie budov.

Zariadenie je tiež ideálne na presné rezanie plochých tyčí s maximálnou výškou 80 mm. Gilotína na tyče FOX42 V2 sa vyznačuje vysokou rýchlosťou rezania, ktorá predstavuje nadpriemerných 48 rezov za minútu. Možno ju použiť na rezanie tyčí rôznych tvarov prierezov: kruhových, šesťuholníkových, obdĺžnikových alebo štvorcových. Stroj je vybavený spoľahlivým 3 kW motorom. Celý stroj je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú odolnosť a spoľahlivosť gilotíny na dlhé roky. Vysokokvalitné rezacie nože sú vhodné na rezanie tyčí aj plochých tyčí a vyznačujú sa neuveriteľnou odolnosťou. Rovnako dôležité je, že v prípade opotrebovania je následná výmena naozaj jednoduchá a nevyžaduje si žiadne zložité operácie. Výrobca poskytuje na celý stroj záruku až tri roky, čo dokazuje jeho robustnosť a spoľahlivosť. Stroj je navyše vybavený robustnými transportnými kolieskami, ktoré umožňujú jeho bezproblémové premiestňovanie. Gilotína sa okrem toho vyznačuje neuveriteľne jednoduchým ovládaním – na ovládanie zariadenia slúži špeciálny nožný spínač alebo pohodlná páka umiestnená na kryte. Kúpou gilotíny FOX42 v našom obchode získate aj kompletnú sadu všetkého potrebného spotrebného materiálu, takže stroj je pripravený na použitie takmer okamžite po vybalení. Naša spoločnosť tiež poskytuje všetkým svojim kupujúcim plný servis počas záručnej doby aj po jej skončení. V našej ponuke nájdete aj originálne náhradné diely.

Nákupný košík
Tyčová gilotína FOX42 V2
12.500,00 netto
Návrat hore