↓ 17%

Правильний верстат FOX 5-14D

49.000,00 netto

Випрямляч дроту для котушок, катанки

Найнижча ціна за останні 30 днів – 49 000 злотих нетто

Артикул: FOX5-14D Категорія:

Опис

Технічні характеристики:

– Розміри: 3200 × 850 × 1250 мм

– Вага: 1300 кг

– Двигун 11 кВт + 5,5 кВт

– Випрямляє та ріже прутки від Ø5 до Ø12 мм на необхідну довжину

– Ріже дріт довжиною від 0,3 до 99 м

– Швидкість до 50 м/хв

– Програмування довжини та кількості (можна встановити 10 програм для рихтування та різання)

– Знімач прутків не входить до складу верстата. Зображений на фото пристрій для зняття прутків і приймальний стіл можна придбати додатково

– Верстат поставляється з усіма витратними матеріалами і готовий до негайної експлуатації

– Верстат виготовлений з високоякісних матеріалів, які гарантують безперебійну роботу протягом багатьох років (гарантія 12 місяців)

– Ми пропонуємо гарантійне та післягарантійне обслуговування, а також запасні частини, які можна отримати “з рук

Є можливість придбати стійку ресепшн.

Доступний рихтувальний верстат FOX 5-14D FOX 5-14D – це професійний верстат, який випрямляє і ріже прутки з котушок. Він може дуже точно відміряти потрібну довжину дроту. Точність дозволяє використовувати його на прутках для отримання набору однакових довжин з точністю до міліметра. Діапазон вимірюваних довжин – від 0,3 до 99 метрів. Завдяки своїм можливостям він ідеально підходить для використання на виробництві в різних галузях промисловості. Правильник забезпечує високу точність рихтування в широкому діапазоні властивостей арматурної сталі. Таким чином, ви можете бути впевнені в дуже задовільних результатах, незалежно від того, який дріт обробляється. Пропонована нами правильна машина може використовуватися для обробки дроту діаметром від Ø5 до Ø14. Усередині встановлена потужна рихтувальна система, яка при використанні на дроті різної товщини завжди забезпечує оптимальну обробку (на потрібному рівні). Експлуатація верстата проста – її полегшує можливість встановлення будь-якої програми рихтування та різання. На нашому сайті ви можете придбати два додаткових верстати, які можуть працювати разом з представленим правильним верстатом. Машина для розмотування прутків і приймальний стіл, які купуються окремо, можуть бути об’єднані з правильною машиною для дроту в єдине ціле. При такому використанні вони забезпечують максимальну ефективність і швидкість. Як виробник різних машин, ми маємо багаторічний досвід роботи в цій галузі. Як результат, ми виробляємо машини дуже високої якості. Тому наш правильний верстат для дроту можна рекомендувати як машину високого класу. Крім того, ми пропонуємо повну технічну підтримку протягом усього періоду використання. Ви можете бути впевнені, що правильна машина для дроту, яку ви придбаєте у нас, стане відмінною інвестицією, яка швидко окупиться. Відгуки наших клієнтів підтверджують, що нашою метою є створення ефективних, високопродуктивних машин, які значно збільшать ваше виробництво.

Відгуки
Кошик
FOX FOX 5-14D WrosterПравильний верстат FOX 5-14D
49.000,00 netto
Прокрутити вгору