↓ 17%

FOX 5-14D tiesinimo staklės

49.000,00 netto

Vielos tiesinimo staklės ritėms, vielos strypams

Mažiausia kaina per paskutines 30 dienų – 49 000 PLN neto

SKU: FOX5-14D Category:

Description

Techninės charakteristikos:

– Matmenys: Matmenys: 3200 × 850 × 1250 mm

– Svoris: 1300 kg

– Variklis: 11 kW + 5,5 kW

– Tiesina ir pjauna norimo ilgio strypus nuo Ø5 iki Ø12 mm

– Pjauna nuo 0,3 iki 99 m ilgio vielą

– Greitis iki 50 m/min

– Ilgio ir tūrio programavimas (10 tiesinimo ir pjovimo programų)

– Strypų ištraukiklis su mašina nepateikiamas. Paveikslėlyje pavaizduotas strypų ištraukiklis ir laikantysis stalas yra papildoma įranga.

– Staklės tiekiamos su visomis eksploatacinėmis medžiagomis ir yra paruoštos naudoti iš karto.

– Mašina pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, kurios garantuoja ilgametį ir nepriekaištingą veikimą (12 mėnesių garantija).

– Siūlome garantinį ir pogarantinį aptarnavimą bei „nestandartines” atsargines dalis

Galimybė įsigyti registratūros stalą.

Galima įsigyti tiesinimo stakles „FOX 5-14D” „FOX 5-14D” yra profesionalios staklės, kuriomis tiesinami ir pjaustomi strypai iš ritinių. Ja galima labai tiksliai išmatuoti norimą vielos ilgį. Toks tikslumas leidžia milimetro tikslumu pagaminti vienodo ilgio strypų rinkinį. Išmatuojamo ilgio diapazonas yra nuo 0,3 iki 99 metrų. Dėl savo galimybių jis idealiai tinka naudoti įvairių pramonės šakų gamyboje. Tiesintuvu užtikrinamas aukštas tiesinimo tikslumas plačiame armatūrinio plieno savybių diapazone. Todėl galite būti tikri dėl labai patenkinamų rezultatų, kad ir kokią vielą apdorotumėte. Mūsų siūlomas tiesintuvas tinka apdoroti vieloms, kurių skersmuo yra nuo Ø5 iki Ø14. Jame sumontuota didelio našumo tiesinimo sistema, užtikrinanti optimalų (tinkamo lygio) skirtingų storių vielos apdirbimą kiekvieną kartą. Stakles lengva valdyti dėl galimybės nustatyti bet kokią tiesinimo ir pjovimo programą. Mūsų svetainėje taip pat galite įsigyti dvi papildomas stakles, kurios gali veikti kartu su atitinkama stakle. Strypų dalytuvas, kurį galima įsigyti atskirai, ir griebtuvo stalas sujungiami su tiesinimo staklėmis ir sudaro vieną įrenginį. Taip naudojamos jos užtikrina didžiausią efektyvumą ir greitį. Kaip įvairių mašinų gamintojas, šioje srityje turime ilgametę patirtį. Todėl gaminame labai aukštos kokybės mašinas. Todėl mūsų vielos tiesinimo stakles galima rekomenduoti kaip aukščiausios klasės mašinas. Be to, visą naudojimo laikotarpį teikiame visapusišką techninę pagalbą. Galite būti tikri, kad iš mūsų įsigyta vielos tiesinimo mašina bus puiki investicija, kuri greitai atsipirks. Mūsų klientų atsiliepimai patvirtina, kad mūsų tikslas – kurti efektyvias, didelio našumo mašinas, kurios gerokai padidins jūsų gamybos apimtis.

Atsiliepimai
Koszyk
FOX FOX 5-14D WrosterFOX 5-14D tiesinimo staklės
49.000,00 netto
Scroll to Top