↓ 38%

Vozík na náradie z nehrdzavejúcej ocele SEJFTI 60SS

3.850,00 netto

Vozík na náradie z nehrdzavejúcej ocele s kolieskami

Značka: SEJFTI

Najnižšia cena za posledných 30 dní je 3850 GBP netto.

Katalógové číslo: 60SS Kategória:

Popis

Špecifikácia:

  • rozmery 159x55x80 cm
  • vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
  • hliníkové rukoväte
  • Vrchná doska z lepeného dreva s hrúbkou 38 mm
  • 6 zásuviek a 1 dvojdverová skrinka
  • centrálne zamykanie na kľúč
  • transportné kolieska s brzdami

Vozík na náradie z nehrdzavejúcej ocele je ideálnym riešením pre profesionálov, ktorí potrebujú nielen praktický, ale aj odolný a dlhotrvajúci úložný nástroj. Jeho rozmery 159 × 55 × 80 poskytujú dostatok priestoru na uloženie rôzneho náradia a príslušenstva, pričom zostáva kompaktný a ľahko sa premiestňuje.

Vozík je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, je mimoriadne odolný a odolný voči korózii, čo zaručuje dlhodobý výkon aj v náročných podmienkach. To znamená, že sa nemusíte obávať, že výrobok stratí na kvalite alebo odolnosti – vozík si zachová svoju funkčnosť a estetiku na dlhé roky.

Hliníkové rukoväte nielenže dotvárajú vzhľad, ale zároveň zabezpečujú pohodlné prenášanie a ľahké manévrovanie s vozíkom. Centrálne zámky, ktoré možno uzamknúť kľúčom, zabezpečujú bezpečnosť a ochranu uloženého náradia, čo je dôležité pre profesionálne dielne aj domáce použitie.

Vrchná doska z gumovníkového dreva s hrúbkou 38 mm poskytuje stabilnú a odolnú pracovnú plochu, ktorá je odolná voči poškriabaniu a inému mechanickému poškodeniu. Je ideálna na vykonávanie najrôznejších úloh a zároveň zaručuje pohodlie.

Vďaka 4 kolieskam s brzdami sa vozík ľahko presúva, pričom zostáva stabilný v pracovnej oblasti. Ide o praktické riešenie, ktoré umožňuje rýchle prispôsobenie umiestnenia vozíka aktuálnym potrebám používateľa.

Vozík je vybavený 6 zásuvkami a jednou dvojdverovou skrinkou, čo umožňuje organizované a ľahko dostupné uloženie náradia. Ide o praktické riešenie, ktoré uľahčuje udržiavanie poriadku na pracovisku a poskytuje rýchly prístup k potrebnému náradiu a príslušenstvu.

Nákupný košík
Vozík na náradie z nehrdzavejúcej ocele SEJFTI 60SS
3.850,00 netto
Návrat hore