↓ 44%

SEJFTI 72SS rozsdamentes acél szerszámkocsi

3.190,00 netto

Rozsdamentes acél szerszámkocsi kerekeken

Márkanév: B.

Az elmúlt 30 napban a legalacsonyabb ár nettó 3 190 £ volt.

SKU: Wózek narzędziowy ze stali nierdzewnej SEJFTI 72SS Category:

Description

Műszaki jellemzők:

  • Méretek: 189x55x80 cm
  • rozsdamentes acélból készült
  • alumínium fogantyúk
  • 38 mm vastag rétegelt fából készült fedlap
  • 15 fiók
  • központi zárás kulccsal
  • fékkel ellátott szállító kerekek

A 189x55x80-as szerszámkocsi nélkülözhetetlen megoldás a professzionális felhasználók számára, akik megbízható és funkcionális megoldást keresnek a szerszámok tárolására. A rozsdamentes acélból készült kocsi tartós és korrózióálló, így még nehéz körülmények között is hosszú élettartamot biztosít.

Az alumínium fogantyúk nagyszerű megjelenést kölcsönöznek a kocsinak, és megkönnyítik a mozgatását. A központi zárak gondoskodnak a tárolt szerszámok biztonságáról, és megvédik azokat az illetéktelenek véletlen hozzáférésétől.

A 38 mm vastag, gumírozott fa fedőlap ideális munkafelületet biztosít. Nemcsak tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben, hanem stabil és kényelmes felületet is biztosít a különféle feladatok elvégzéséhez.

A kocsi 4 fékkel ellátott kerékkel van felszerelve, amelyek biztosítják a kocsi könnyű manőverezhetőségét és stabil elhelyezését a helyszínen. Praktikus megoldást jelent azok számára, akiknek a kocsi mobilitására, de a munka során stabilitásra is szükségük van.

A kocsi belsejében akár 15 fiók is elrejthető, amelyek bőséges tárolóhelyet biztosítanak a szerszámok és egyéb kisebb tárgyak számára. Ez egy praktikus megoldás a könnyű szervezéshez és a szükséges tartozékok gyors eléréséhez.

Koszyk
SEJFTI 72SS rozsdamentes acél szerszámkocsi
3.190,00 netto
Scroll to Top