↓ 38%

SEJFTI 60SS rozsdamentes acél szerszámkocsi

3.850,00 netto

Rozsdamentes acél szerszámkocsi kerekeken

Márkanév: N.

Az elmúlt 30 napban a legalacsonyabb ár nettó £3,850.

SKU: 60SS Category:

Description

Műszaki jellemzők:

  • méretek: 159x55x80 cm
  • rozsdamentes acélból készült
  • alumínium fogantyúk
  • 38 mm vastagságú ragasztott fa fedőlap
  • 6 fiók és 1 kétajtós szekrény
  • központi zárás kulccsal
  • fékkel ellátott szállító kerekek

A rozsdamentes acélból készült szerszámos kocsi ideális megoldás olyan szakemberek számára, akiknek nemcsak praktikus tárolásra van szükségük, hanem egy erős és tartós szerszámra is. A 159×55×80×55×80-as méretei bőséges tárolóhelyet biztosítanak a különféle szerszámok és kiegészítők számára, miközben kompakt és könnyen mozgatható marad.

A rozsdamentes acélból készült kocsi rendkívül tartós és korrózióálló, így hosszú élettartamot biztosít még a nehéz körülmények között is. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a termék minőségének vagy tartósságának romlása miatt – a kocsi még évekig megőrzi funkcionalitását és esztétikus megjelenését.

Az alumínium fogantyúk nemcsak a megjelenést egészítik ki, hanem kényelmes szállítást és könnyű manőverezhetőséget is biztosítanak. A központi zárható zárak gondoskodnak a tárolt szerszámok biztonságáról, ami mind a professzionális műhelyek, mind az otthoni használat során fontos.

A 38 mm vastag, gumírozott fa munkalap stabil és tartós munkafelületet biztosít, amely ellenáll a karcolásoknak és egyéb mechanikai sérüléseknek. Ideális a különféle feladatok elvégzéséhez, miközben kényelmet biztosít.

A 4 fékkel ellátott keréknek köszönhetően a kocsi könnyen manőverezhető, miközben stabil marad a munkaterületen. Praktikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a kocsi helyzetét gyorsan a felhasználó tényleges igényeihez igazítsa.

A kocsi 6 fiókkal és egy kétajtós szekrénnyel van felszerelve, amely lehetővé teszi a szerszámok szervezett és egyszerű tárolását. Praktikus megoldás, amely megkönnyíti a munkahely rendben tartását, és gyors hozzáférést biztosít a szükséges szerszámokhoz és tartozékokhoz.

Koszyk
SEJFTI 60SS rozsdamentes acél szerszámkocsi
3.850,00 netto
Scroll to Top