↓ 32%

SEJFTI 48SS rozsdamentes acél szerszámkocsi

2.890,00 netto

Rozsdamentes acél szerszámkocsi kerekeken

Márkanév: B.

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban 2890 £ nettó.

SKU: 48SS Category:

Description

Műszaki jellemzők:

  • Méretek: 128x55x80 cm
  • rozsdamentes acélból készült
  • alumínium fogantyúk
  • 38 mm vastag rétegelt fából készült fedőlap
  • 6 fiók és 1 szekrény egy ajtóval
  • központi zárás kulccsal
  • fékkel ellátott szállító kerekek

Ez a szerszámos kocsi ideális megoldás a professzionális műhelyek és a barkácsolók számára, mivel nemcsak praktikus szerszámtárolást, hanem robusztus felszerelést is kínál.

Rozsdamentes acélszerkezetének köszönhetően a kocsi rendkívül robusztus és korrózióálló, ami hosszú távú elégedettséget garantál. A masszív felépítés és a 128 x 55 x 80 cm-es méretek bőséges helyet és stabilitást garantálnak.

Az alumínium fogantyúknak köszönhetően a kocsi könnyen mozgatható, ami különösen hasznos a munkahelyek közötti mozgatáskor. Ezenkívül a zárható középső zárak biztosítják a szerszámok és egyéb értéktárgyak biztonságos tárolását.

A kocsi 4 fékkel ellátott kerékkel van felszerelve a könnyű manőverezhetőség és a stabil elhelyezkedés érdekében a munkaterületen. Ez egy praktikus megoldás, amely biztosítja a kocsi mozgékonyságát és biztonságos megállíthatóságát.

A 38 mm vastag, gumírozott fa fedőlap stabil munkafelületet biztosít, amelyen a különböző feladatok elvégzéséhez nem kell félni a sérüléstől vagy deformálódástól. Emellett ideális hely a szerszámok és a munka során szükséges egyéb tárgyak tárolására.

A kocsi belsejében 6 fiók és egy szekrény található, amelyek segítségével könnyedén rendszerezheti és tárolhatja a különböző szerszámokat és tartozékokat. Praktikus megoldás, amely segít rendet tartani, és könnyű hozzáférést biztosít a szükséges tárgyakhoz.

Röviden, a rozsdamentes acél szerszámkocsi nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akiknek fontos a rend, a mobilitás és a tartósság a munka és az otthoni kézművesség során. Biztosítja, hogy szerszámai mindig könnyen elérhető közelségben legyenek, így a feladatokra koncentrálhat, anélkül, hogy sietne vagy időt pazarolna.

Koszyk
SEJFTI 48SS rozsdamentes acél szerszámkocsi
2.890,00 netto
Scroll to Top