↓ 32%

SEJFTI 48SS nerūdijančio plieno įrankių vežimėlis

2.890,00 netto

Nerūdijančio plieno įrankių vežimėlis ant ratukų

Prekės ženklo pavadinimas: B.

Mažiausia kaina per paskutines 30 dienų 2890 GBP neto.

SKU: 48SS Category:

Description

Techninės charakteristikos:

  • Matmenys: 128x55x80 cm
  • 128 128 x 128 cm
  • 128×18,4″ nerūdijantis plienas, su aliuminio rankenomis
  • 38 mm storio faneros viršutinė plokštė
  • 6 stalčiai ir 1 spintelė su vienomis durelėmis
  • centrinis užraktas su raktu
  • transportavimo ratai su stabdžiais

Šis įrankių vežimėlis yra idealus sprendimas profesionalioms dirbtuvėms ir „pasidaryk pats” entuziastams, nes jame galima ne tik praktiškai laikyti įrankius, bet ir patikimai įrengti įrangą.

Dėl nerūdijančio plieno konstrukcijos vežimėlis yra itin tvirtas ir atsparus korozijai, todėl garantuoja ilgalaikį pasitenkinimą. Tvirta konstrukcija ir 128 x 55 x 80 cm matmenys užtikrina pakankamai vietos ir stabilumą.

Dėl aliumininių rankenų vežimėlį lengva perstumti, o tai ypač naudinga pervežant iš vienos darbo vietos į kitą. Be to, rakinami centriniai užraktai užtikrina saugų įrankių ir kitų vertingų daiktų laikymą.

Vežimėlis turi 4 ratus su stabdžiais, kad juo būtų lengva manevruoti ir stabiliai stovėti darbo vietoje. Tai praktiškas sprendimas, užtikrinantis vežimėlio manevringumą ir saugų sustojimą.

38 mm storio gumuotos medienos viršus užtikrina stabilų darbo paviršių, nesibaiminant, kad atliekant įvairias užduotis jis gali būti pažeistas ar deformuotas. Tai taip pat ideali vieta įrankiams ir kitiems darbui reikalingiems daiktams laikyti.

Vežimėlio viduje yra 6 stalčiai ir spintelė, kad galėtumėte lengvai tvarkyti ir laikyti įvairius įrankius ir priedus. Praktiškas sprendimas, padedantis palaikyti tvarką ir suteikiantis galimybę lengvai pasiekti tai, ko jums reikia.

Trumpai tariant, nerūdijančio plieno įrankių vežimėlis yra nepakeičiamas įrankis tiems, kurie vertina tvarką, mobilumą ir patvarumą darbe ir namuose. Jis užtikrina, kad jūsų įrankiai visada bus lengvai pasiekiami, todėl galėsite susitelkti į užduotį, neskubėdami ir negaišdami laiko.

Koszyk
SEJFTI 48SS nerūdijančio plieno įrankių vežimėlis
2.890,00 netto
Scroll to Top